Aktualitka: Tom Ford… konečně!

Není to tak dlouho, co se vůně Toma Forda na českém trhu nedaly sehnat vůbec. Milovníci vůní a diskutéři na parfémových webech nemohli Fordovy kreace neznat (nebo aspoň ty provokativní reklamní vizuály :-) ), a za vůní "od Toma" se muselo vycestovat nebo si ji objednat v zahraničí. Před časem nastal příznivý obrat, to když se značka Tom Ford začala objevovat v některých českých eshopech (sláva!) a teď konečně (dvakrát sláva!): Tom Ford má svůj vlastní parfémový stojan na Václaváku! Konkrétně v parfumérii Douglas, v obchodním domě Debenhams. A za pár dní přibyde další prodejní místo (Na Příkopě), a pak další.

Proč to nadšení? Tom Ford je totiž mistr hustých, smyslných a bohatých vůní. Když květiny, tak omamné, když čokoláda, tak hořká atd. Na ingrediencích se tady moc nešetří, vůně drží a voní doširoka, takže s flakónkem strávíte delší dobu. 

Tom Ford nová značka v kamenné parfumérii Douglas Debenhams Václavské náměstí

Momentální sortiment – předvoj, protože další vůně budou následovat –  je následující: Black Orchid, Velvet Orchid, White Patchouli, Sahara Noire, Noir, Grey Vetiver, Jasmin Rouge, Neroli Portofino a Mandarino di Amalfi.

Tom Ford Black Violet Douglas Debenhams

No, je to milé překvapení. Stejné, jako když jsem před rokem a půl kráčela po Příkopech a najednou (bez varování!) uviděla ve výloze Douglasu známé flakóny a dekorace Serge Lutense. Myslela jsem, že mám vidiny, že jde o časovou smyčku nebo kdo ví o co. 

Jen tak dál! Copak se plánuje na příští rok? 

Tom Ford Douglas Debenhams Václavské náměstí

Od Toma Forda jsem vyzkoušela většinu vůní. Několik z nich se mi líbí hodně moc, několik vůní oceňuju pro skvělé zpracování a kvalitu surovin, jen to není ten můj typ vůně. Trvale nepřekonatelná je pro mě ovšem Black Orchid. Originální, nadčasová, nejlepší.  

Pokud jde o ceny: "klasika", např. White Patchouli: 50 ml/2.800 Kč a 100 ml/3.900, vůně řady Private Blend, např. Jasmin Rouge: 50 ml/5.200 Kč a 100 ml/7.600 Kč

 

 

Počet komentářů: 2

  1. udvouverunek@gmail.com' Dvě Verunky napsal(a):

    Zaplaťpámbu za ty dary. Těším se převelice! ^_^

    Před pár dny jsem ve Stockholmu zabloudila do velkého nákupáku, kde se vedle sebe nashromáždily snad všechny možné myslitelné kosmetické i parfémové značky. Zcela automaticky jsem zamířila ke koutku TF, protože slečna zde pobývající vypadala dost znale a sympaticky, navíc nádherná baba – k vizuálu TF mi seděla dokonale.. Nepletla jsem se; popovídaly jsme moc pěkně o vůních i o dekorativce (některý rtěnky bych si nechala líbit!) a nechala mě ozkoušet, co bylo libo – dokonce i další doporučila. A jen tak mimochodem zmínila cenovou akci (rtěnka zdarma k nákupu vůně), ale do ničeho netlačila. Nádhera! Doufám, že podobný servis bude samozřejmostí i u nás. Aspoň budu moct pečlivě rozvážit, který Tomův flakonek nakonec jednou ubytuju u sebe na poličce. :)

    Verunka

    8.11.2014
    • Monika napsal(a):

      To muselo být příjemné.  Rtěnky TF mě teda vyloženě lákají. Líbí se mi jak vypadají, líbí se mi odstíny mé oblíbené rudé… Takže taková akce by na mě asi dost zapůsobila :-)

      9.11.2014

Komentáře jsou uzavřeny.