Aktualitka: Nová vůně, nejen pro nevěsty

Očekávaná jarní novinka začíná nabírat konkrétní podobu. Bude se jmenovat Le Bouquet de la Mariée – verze extrait ve větším "quadrilobé" flakónu. Verze EdP bude v malém 60 ml quadrilobé flakónku s rozprašovačem a ponese název Le Plus Beau Jour de Ma Vie. To už je skoro taková malá lekce francouzštiny. :-) Od Svatební kytice a Nejkrásnějšího dne mého života lze nejspíš očekávat lehčí květinovou kompozici, čemuž napovídá i deklarované složení: andělika, růžový pepř,citrus, mandle, růže, pomerančový květ, pačuli, vanilka, bílé pižmo a kadidlo. Kdyby měla vůně jiný název, nemohla bych dospat jejího uvedení. Ale třeba zas tak jemná nebude (anebo se nebude doslovně držet názvu, příkladů z minulosti je nepočitatelně). Představuju si podobně stavěnou vůni, jako byla Les Sécrets de Sophie, jen s jiným květinovým vyzněním.

Je pravděpodobné, že se vůně časem ocitne v řadě Les Parisiennes a bude tak následovat své předchůdkyně Plus Que Jamais a Nuit d´Amour. Do té doby ale bude případně nutné sáhnout ještě hlouběji do kapsy, jak v případě 60 ml Le Plus Beau Jour de Ma Vie, tak (a o dost víc) v případě extraitu. 

 

V prodeji: od 28. února 2015

Cena v La Maison Guerlain: Le Bouquet de la Mariée 125 ml extrait/750 euro, Le Plus Beau Jour de Ma Vie 60 ml EdP/200 euro

 

 

Le bouquet de la mariée, Le plus beau jour de ma vie

Obrázek jsem si tentokrát výjimečně vypůjčila s dovolením od Ulrika (Monsieur Guerlain).

Počet komentářů: 3

  1. mitzi@magnetik.cz' Mitzi napsal(a):

    Jestli bude vůně skutečně podobná Tajemství Sofie, tak to je zatím nejhezčí zpráva roku ;)

    Jen škoda té počáteční cenové relace (pro princezny).

    16.1.2015
  2. valentovapavlina@email.cz' Pavlína napsal(a):

    Jaká je odhadní cen aza 60ml flakonek? A bude dostupný jen ve Francii?

    17.1.2015
    • Monika napsal(a):

      Vůně by měla být dostupná v buticích Guerlain, které nabízejí sortiment, včetně exkluzivních kolekcí. I mimo Francii. Ceny jsem doplnila do článku:

      Le Bouquet de la Mariée 125 ml extrait/750 euro, Le Plus Beau Jour de Ma Vie 60 ml EdP/200 euro.

       

      19.1.2015

Komentáře jsou uzavřeny.