Nová pobočka parfumerie Douglas v Palladiu

V září byla slavnostně otevřena nová pobočka parfumerie Douglas, tentokrát v Palladiu Praha. Nalézá se v -1 patře a je opravdu velká. Největší.

Douglas Palladium vstup

Rozsáhlé prostory samy o sobě by nestály za řeč. Co je opravdu lákavé, to je šíře nabídky a přehlednost.

Douglas Palladium

Naleznete zde nejen značky jako Chanel, Guerlain, Dior, Bvlgari, Hermes, Armani, Prada, Tom Ford, LancômeEstée LauderClinique, Bobbi Brown a mnohé další, ale i značky, prodávané v ČR exkluzivně právě jen tímto řetězcem, jako napřklad Collistar, nebo úplné novinky na našem trhu, například Diego Della Palma.

Douglas Palladium prodejna

Ale hlavně, hlavně!!!, potkáte zde i jednotlivé privátní a limitované řady známých značek, za kterými jste doposud museli jezdit do Berlína, Vídně nebo Paříže nebo si o nich nechat zdát. Tak přeba Elie Saab a řada La Collections des Essences nebo Bvlgari a řada Le Gemme.

Douglas

Kdo se úplně necítí v buticích Pařížské, tady se může vyřádit při zkoušení vůní řady Les Infusions de Prada. Mimochodem, ta Mimosa (se žlutým víčkem), je mimořádně povedená!

Prada Douglas

Nabídka Armaniho parfémových specialit taky stojí za zastávku.

Palladium Douglas Armani

A je i na co se těšit. Tak třeba už za týden se zde premiérově objeví kolekce Tom Ford Beauty. Znáte skvělé Tomovy rtěnky? Jsou drahé jak čert ale skvělé a v současnosti jediné, které mohou ohrozit postavení, které u mě mají guerlainovy Rouge Automatiques.

Když je řeč o Guerlainu, jedna z prvních akcí v nové otevřeném obchodě bylo líčení s vizážisty Guerlainu. Akci ozdobil svou účastí i mezinárodní make-up expert Guerlainu Jose Luis Yuve.

Douglas Palladium Guerlain

Douglas Palladium Guerlain

Tady budu asi častým hostem.Taky vám nový obchod udělal radost?

Počet komentářů: 2

  1. Juhů, to mám kousek. :) Budu se tam muset někdy vypravit.

    4.10.2016
  2. 154198@seznam.cz' Tereza napsal(a):

    Ne ,neudělal mi radost. Asi to bylo tím horkem-příšerně přetopeno-hrnu se lačně k policím s parfémy,exklusivky nechávám na pak a chci začít vzadu Lolitou Lempickou,ale prodavačky nebo poradkyně (honosně řečeno)na mě akorát vystrkovaly zadek a nepustily mě přez něj k policím s parfémy.Tak jsem chvilku uhýbala vlevo vpravo před tím zadkem-ta druhá poradkyně na mě jen tupě civěla a obsluhovaná osoba takjen vítězoslavně pokukovala až jsem se naštvala a šla holt na ty exklusivky. To mě pak trochu uklidnilo a s oroseným čelem jsem odcházela s vějířem papírků.

    Tak první setkání mě moc nenadchlo-no tak snad příště…jo a tu Lolitu jsem taky nakonec očichala.

    23.10.2016

Komentáře jsou uzavřeny.