Novinka: PUREDISTANCE Sheiduna

Šachovnici Puredistance obohatí nová vůně. Sedmý parfém v pořadí (I, Antonia, M, Opardu, Black, White) má již své jméno: SHEIDUNA a uveden by měl být do konce letošního roku. Na co se můžeme těšit? Zatím je zde velký prostor pro fantazii, protože zástupci značky jen naznačuji (a navnaďují): smyslné tajemství, tiché svádění, měkké křivky, bohatost. Dobře, dobře. Na co ale opravdu slyším, je to, že inspirací pro tento nový parfém, jsou zlaté písčité duny. Pohled na flakónek ve zlato-rudém provedení vyvolává opravdu představu zlaté, horké pouště s červenými odlesky… Kam nás příběh vůně zanese? Budou to zlatavé duny Ománu? Nebo rudé duny střední Austrálie? Nádherná poušť Spojených arabských emirátů? Vietnam, Namibie, Maroko…. ?

Pureditance Sheiduna

Sheiduna… Sheiduna… překrásný název! Představuju si třeba teplou, lehce orientální vůni prohřátého písku, s jemně nasládlými, mléčnými tóny santalového dřeva a špetkou koření… s růží, pomerančovým květem a ambrou.

Puredistance Sheiduna

A nemůžu si nevzpomenout na překrásnou Dune od Diora (v její původní verzi). Kdyby něco takového… nebo něco úplně jiného. Každopádně jsem zvědavá.

(Obrázky: Puredistance)