Novinka: GUERLAIN La Petite Robe Noire Intense (a konec verze Couture)

Guerlain letos představí další verzi své komerčně veleúspěšné vůně La Petite Robe Noire. Bude sladká, modrofialová a flakón budou zdobit šaty, připomínající Marilyn Monroe, jak ji známe z mnoha fotografií. La Petite Robe Noire Intense.

La Petite Robe Noire Intense

(Obrázek: Instagram minemagazineldn)

Jak asi bude vonět, kromě toho, že intenzivně? :-)  A bude to ta plánovaná verze pro severoamerický trh, o které mluvila Sylvaine Delacourte v minulém roce, kdy v rozhovoru pro kanadský parfémový butik zmínila, že to budou "malé černé" ještě o něco sladší, než jak je známe, protože tady to tak mají rádi? Několika lidem, včetně mě, po té informaci začaly trnout zuby. Vůně nakonec nevyšla. Nová Intense má byt podle nových informací sice sladká, ale zároveň čistější, ovocnější, bez třešní a vlastně úplně jiná než původní novodobá verze z roku 2012. Tonka, vanilka, tmavé bobulovité ovoce, santal…

La Petite Robe Noire Intense

Škoda, že s příchodem Intense, jako šesté verze v současnosti vyráběných "šatiček", vypadává ze hry zrovna verze, která mi byla nejpříjemnější (a kterou jsem jako jedinou občas nosila) – Couture. O jejím konci jsem se zmiňovala už na začátku roku, bylo to na spadnutí, no škoda, že zrovna ta.  Nová sestava vůní LPRN bude tedy: EdP (2012), Parfum (2012), EdT (2013), Eau Fraîche (2015) a Intense (2016).

Uvedení nové La Petite Robe Noire Intense  je plánované na 20. června . Jako obvykle, je to datum orientační a jako v mnoha případech z minulosti, může to být i o něco dříve.

Počet komentářů: 2

  1. lu.travnickova28@gmail.com' Lucie napsal(a):

    Konec verze COUTURE oplakavam a pomalu se zasobuju, protoze se stala mou novou signature. Snad se verze INTENSE bude ubirat stejnym smerem…

    25.5.2016
    • Monika napsal(a):

      Naštěstí se zatím ještě dá  Couture sehnat, a za hezké ceny. No a Intense… jsem zvědavá, jaká bude, kromě toho, že sladká. :-)

      2.6.2016

Komentáře jsou uzavřeny.