Aktualitka: Kilianova letní barevná kolekce

Dnes mi v mailu přistála tisková zpráva o nové letní Kilianově kolekci:

Nejnovější a zároveň nejbarevnější Kilianova kolekce – KILIAN Sophie Matisse Art Edition  je spojením parfumářského a moderního umění a byla vytvořena speciálně pro nadcházející letní měsíce. Tři barevné flakony, na hony vzdáleny temné vizuální identitě typické pro značku Kilian, jsou výsledkem spolupráce dvou umělců: Kiliana Hennessy, dědice v dlouhé linii výrobců koňaku a vnuka zakladatele skupiny LVMH, a malířky Sophie Matisse, pravnučky Henriho Matisse, věhlasného francouzského sochaře, malíře a grafika.

By Kilian and Sophie Matisse Art Collection

Chtěl jsem svým zákazníkům nabídnout svěžejší interpretaci svých dvou nejúspěšnějších vůní – GOOD GIRL GONE BAD pro ženy a STRAIGHT TO HEAVEN pro muže – a přebalit svou jedinou citrusovou vůni BAMBOO HARMONY,“ vysvětluje Kilian. „Vznikla tak tři umělecká díla interpretující svěžest způsobem, který je pro dnešní parfémový průmysl zcela unikátní.“

Se Sophií spolupracoval Kilian poprvé v roce 2008. Tehdy spolu na trh uvedli 50 barevných, ručně malovaných, signovaných a očíslovaných flakonů s Kilianovou vůní. Tato spolupráce byla neuvěřitelně úspěšná, a tak se ti dva sešli znovu. „Vzhled každého flakonu je inspirovaný vůní, která se v něm ukrývá. Sophii se podařilo zachytit pohyb a letní náladu prostřednictvím zářivých barev a energických tvarů,“ dodává Kilian.

GOOD GIRL GONE BAD – Splash of Neroli

Bílý flakon zdobí oranžová a romantická růžová s dotekem žluté. Evokovat mají květinový puget, který je v porovnání s originálem o poznání svěžejší.

Má to být jiskřivá vůně s téměř krémově dřevitým nádechem a svůdnými podtóny neroli a santalového dřeva, jež doplňují bergamot, jasmín, vetiver a pačuli.

STRAIGHT TO HEAVEN – Splash of Lemon

Novou interpretaci jedné z nejoblíbenějších vůní značky By Kilian zdobí modrá se zelenou.

Tady máme čekat dokonalé spojení citronu a bergamotu s rumem, které podkreslují nóty pačuli, růžového dřeva, cedru a muškátového oříšku. Tato nová verze má být v porovnání s originálem podstatně svěžejší, ale stále stejně návyková.

BAMBOO HARMONY

Kilianova mytická vůně v záplavě barev!

Čistá vzdušná vůně bílých čajových lístků a bambusu, které přítomnost bergamotu, hořkého pomeranče a neroli dodává na jiskřivosti. Celou kompozici pak dokreslují nóty mimózy, fíkových lístků a mechu. 

 

Limitovaná edice 3 vůní  (koncentrace EdP, flakóny 50 ml) bude k dostání už v příštím týdnu v butiku Ingredients.

Máte mezi trojicí vůní svého favorita a jste zvědaví na novou verzi Good Girl Gone Bad a Staight to Heaven? U mě je favoritem Straight to Heaven a budu zvědavá, jestli se provedení v bílém flakónu posune trochu víc "dámským" směrem (líbí se mi ovšem i tak, jak je a vnímám ji jako unisexovou). I když barvy, kterými Sophie flakón ozdobila a Kilianova slova z úvodu o vůni pro muže, tomu zrovna nenasvědčují . :-)  Každopádně, přijde mi fajn, že limitky byly upraveny parfuméry, kteří vytvořili původní verzi (v případě Straight to Heaven je to Sidonie Lancesseur).

Jeden komentář

  1. p.magdalena@centrum.cz' Mitzi napsal(a):

    Napadlo mě přesně to samé s těmi parfuméry, když jsem je zadávala do databáze.

    Zatím žádný Kilian mě neoslovil, na tyhle barevné verze jsem zvědavá, i když vzhledem k ceně by to muselo být opravdu NĚCO, abych podlehla :)

    4.5.2015

Komentáře jsou uzavřeny.