Novinka: BY KILIAN Moonlight in Heaven

Velmi dobré dojmy z poslední dámské vůně od Kiliana, loňské Voulez-vous coucher avec Moi (recenze zde), ve mně stále ještě doznívají (a musím říct, že tahle něžná, útulná, ale sytá květinovka, je velmi příjemná i v zimních měsících) a je tu zpráva o další dámské novince: Moonlight in Heaven.

Moonlight in Heaven

Není to poprvé, kdy Kilian vzhlíží k nebesům. Tentokrát je stěžejním tématem odraz měsíce v různých vizuálních (perleť na psaníčku) i olfaktorických (jiskřivé citrusy, otevírající kompozici) podobách. Vůně nás má přenést do tropického ráje, zalitého měsíčním svitem. Po citrusovém a grepovém začátku s růžovým pepřem slibuje exotickou kombinaci v podobě mléčné vůně kokosu a rýže s mangem a pudrově tonkový základ s vetiverem. Teď si říkám, kolik exotických ovocných parfémů mám na poličce… a jestli Moonlight in Heaven bude první?

Nedílnou součástí Kilianova úspěchu je balení jeho parfémů. Tentokrát nabídne černé psaníčko ve stylu art deco, ozdobené pravou perletí. A bez hada, čímž mi udělal velkou radost. V tomto balení, temném jako noc, bude spočívat 50 ml nádherně oceánově modrý flakón. 

Moonlight in Heaven

Druhou variantou bude úplně nový typ flakónu -250 ml mini karafa. Inspirace je jasná. Je jí karafa na koňak. K těm měl Kilian odjakživa poměrně blízko. :-)

Moonlight in Heaven

Obě balení budou v prodeji od dubna a samozřejmě se s nimi setkáme v Ingredients.