Novinka: GUERLAIN Néroli Outrenoir

Na tuhle novinku se těším už skoro půl roku. Zvukomalebný název "Néroli Outrenoir" a lákavé složení – bergamot, petitgrain, pomerančový květ, neroli, černý kouřový čaj a myrha – průběžně podněcovaly mou představivost. V tom dlouhém čase od prvních informací o novém přírůstku do řady L´Art et la Matière až po dnešní pařížské oficiální uvedení jsem si tak pro sebe formulovala svá přání, typu – aby byla sytá, aby byla nezapomenutelná, aby v sobě měla něco málo z Myrrhe et Délires…

Néroli Outrenoir

Teď mám několik kapek Néroli Outrenoir na zápěstích a na krku a mám podobnou radost, jako při prvních zkoušeních Ne m´Oubliez Pas. Na recenzi to chce pár dní zkoušení, to je jasné a moc se na to těším, ale první dojmy jsou víc než dobré. Už teď je jasné, že kontrasty tam jsou, sytost taktéž, výdrž a slušná projekce ano a i ten černý čaj může lehce připomínat Myrrhe et Délires…

Spolu s příchodem Néroli Outrenoir dochází k částečnému převleku všech vůní řady L´Art et la Matière. Balónkový rozprašovač, napevno nasazený na flakón (to je ovšem škoda!), je nastavitelný na polohu on-off, což má zamezit samovolnému vypařování vůně a je vyvedený v nádherném ametystovém odstínu. V tom samém odstínu je krabice s koženkovým povrchem a výstelkou.

Néroli Outrenoire

Cena se zvedá o 8 € na 198 €, a vzhledem k tomu, že v lednu se exkluzivky zázračně nezdražovaly, toto bude nejspíš pokrývat obvyklé zvýšení ceny za letošek i za příští rok najednou. Dobrá zpráva je, že cena všech vůní L´Art et la Matière, ale i ostatních vůních exkluzivních řad ve větších baleních (abeilles blanches nebo abeilles dorées), zatím zůstává nezměněná, tedy na úrovni minulého roku.

Tak tedy brzy zde, u recenze. :-)

GUERLAIN Néroli Outrenoir, eau de parfum, flakón 75 ml, cena: 198 euro, v Paříži v prodeji od 29.8.2016

(obrázky: Guerlain)

Jeden komentář

  1. ify_ify@volny.cz' Ify napsal(a):

    Ahoj Moni,

    Tvoje první dojmy mě velmi navnadily a moc se těším na recenzi. Ale už nyní vím, že budu chtít Néroli Outrenoir určitě vyzkoušet.

    S pozdravem

    Iva

    31.8.2016

Komentáře jsou uzavřeny.