Shalimar Souffle de Parfum série limitée – mini fotopřehlídka

Krásný nový flakón Shalimar Souffle de Parfum série limitée se známým obsahem – Souffle de Parfum (recenze zde) – dorazil šťastně z pařížského La Maison Guerlain a je velmi fotogenický. 

Krabička je na první pohled stejná jako u svého přechůdce. Jen ten shalimarovský motiv  (příběh lásky šáha Jahana a jeho Mumtaz, ve kterém vystupují zahrady Shalimar a Tadž Mahal, krásná bílá stavba, kterou nechal vládce postavit po smrti milované ženy) je na rozdíl od klasického Souffle de Parfum ztvárněn na tmavě modrém podkladu. Stejný motiv najdete i na hedvábných šátcích, které však Guerlain nabízí rovnou ve více barevných provedeních – kromě modrého také ametystový, béžový, černý a korálový.

Shalimar Souffle de Parfum

Série limitée, rok 2015

 

Shalimar Souffle de Parfum classique

Původní verze, 2013

 

Mohlo by se zdát, že flakón je zdobený zepředu, zezadu i po stranách, ve skutečnosti je dekorovaná pouze zadní stěna a díky průhlednému sklu, svétlému odstínu vůně a nepravidelnému tvaru flakónu vzniká rozkošný optický efekt. 

Shalimar Souffle de Parfum

Série limitée, flakón 50 ml a původní verze,miniaturka 5 ml

 

Můžete se kochat atmosférou živé zahrady plné pnoucích se rostlin, omamně vonících květin v čele s jasmínem a zpívajícího ptactva… a v dálce se k nebi pnou kupole Tadž Mahalu. Nechybějí ani sloni. :-)

Shalimar Souffle de Parfum

Šáh Jahan a jeho milovaná Mumtaz se na flakón už nevešli, jsou  jen na krabičce.

 

Tak jak se vám líbí?

Shalimar Souffle de Parfum

Shalimar Souffle de Parfum série limitée je… každopádně inspirující :-)

Počet komentářů: 3

  1. udvouverunek@gmail.com' U dvou Verunek napsal(a):

    Je nadherny! Na kolik vyjde? A sehnat se da – tipuji – pouze tam, ze?:( Veronika

    13.9.2015
    • Monika napsal(a):

      "Tam" :-) vyjde na 98 €. K dostání je teď už i v síti francouzské Sephory, takže předpokládám, že by se mohl dříve či později objevit i v té české. No a samozřejmě by měl být v Institutu, ovšem klasicky za dost jinou cenu. A třeba se něco podaří i českým e-shopům… to je vždycky sázka do loterie – jestli a kdy.

      13.9.2015
  2. katka.venea@gmail.com' Katka napsal(a):

    Nádhera :) opravdu moc povedené…

    13.9.2015

Komentáře jsou uzavřeny.