Novinka: BY KILIAN Voulez-vous coucher avec Moi

Už druhý den mám tu písničku v hlavě a nemůžu se jí zbavit, ani mi to vlastně zatím nevadí… "Voulez-vous coucher avec moi, ce soir? Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?…." Písnička se jmenuje Lady Marmalade a určitě ji znáte – buď v původní verzi z roku 1974 v podání amerického dívčího tria Labelle nebo jako jednu z coververzi, třeba na soundracku  k velkolepému filmu Baze Luhrmanna Moulin Rouge, v interpretaci kvarteta Christina Aguilera, Lil´Kim, Mya a Pink.

Dostala se totiž ke mně informace o novince značky by Kilian s takto hravým či smyslným či legračním (podle nátury) názvem: Voulez-vous coucher avec Moi. Parfém má navazovat na vůně bílo-zlaté kolekce In The Garden od Good and Evil. Doprovodný text říká, že tentokrát si Kilian přál vytvořit moderní večerní parfém, přitom se ale vyhnout tíhy, jako jednomu z běžných atributů večerních parfémů. Takže jemný, přitom provokativní parfém. To zní zajímavě. Pojďme se tedy podívat, z jakých ingrediencí parfumér Alberto Morillas večerní (noční) parfém namíchal: neroli, ylang-ylang, tuberóza, gardénie, bulharská růže, vanilka, santalové dřevo a cedr.

By Kilian Voulez-vous coucher avec moi

Vůně je tentokrát – na rozdíl od trojice vůní z kolekce In the Garden of Good and Evil – ukrytá v černém flakónu a doprovází ji černé psaníčko ozdobené dvěma zlatými hady. Neumím si představit vzít si takové psaníčko do opery, ale jako šperkovnice možná? (pro toho, kdo nemá fóbii z hadů :-)).

Voulez-vous coucher avec moi

Mnohem víc než psaníčko mě zaujalo třpytivé cestovní parfémové pouzdro. Je masivní, těžké jako ostatní pouzdra značky, ale věřím, že mnohým dámám to za tu námahu s taháním v kabelce stát bude. Vypadá opravdu dobře.

By Kilian Voulez-vous coucher avec Moi

A protože dnes večer začnu vůni pořádně zkoušet, během pár dní se vrátím s recenzí.

Vůně Voulez-vous coucher avec Moi bude k dostání od konce října 2015 v Ingredients.