Novinka: GUERLAIN Mon Guerlain

Stupeň nejvyššího utajení, přípravy na největší promo akci  za posledních několik let, spekulace o složení, názvu a hvězdě světového formátu, která se stane tváří… nového mainstreamového parfému domu Guerlain.

A přesto (nebo právě proto) už od prosince unikají sem tam informace a z nich, z těch útržků a náznaků, lze pomalu skládat obrázek. A ten obrázek už získává kontury, zbývá jen ještě tuhle vybarvit, támhle dotáhnout.  Zatím lze mluvit jen v podmiňovacím způsobu, takže asi takto:

Nový parfém pro široké publikum by měl být uvedený 1. března v celosvětové premiéře – název by měl být Mon Guerlain – flakón by měl být inspirován vzhledem ikonického flakónu quadrilobé – parfém by měl mít podobu (do jaké míry zatím není jasné) exkluzivkového Mon Exclusif, recenze zde – každopádně, parfém by měl být levandulový.

Mon Guerlain

Ze včerejší a dnešní novinářské prezentace v Paříži a v parfémové továrně v Orphine  "unikla" napřiklad tato fotografie, na které je zachycený flakón březnové novinky:

Mon Guerlain et Le Roman des Guerlain Élisabeth de Feydeau

(zdroj: Instagram, marionlouismad)

Vypadá to na jednodušší verzi 125 ml flakónu quadrilobé s rozprašovačem. Na obrázku je 30 ml flakón. Za pozornost stojí i kniha, na které flakón leží. Jedná se o příběh historie rodu Guerlainů, pařížských parfumérů, francouzské historičky a parfémové odbornice Élisabeth de Feydeau. Kniha bude v prodeji od 25. ledna.

Edit 19.1.2017 

Podle informace z Maison Guerlain (a v odpoledních hodinách se informace objevila i na oficiálních stránkách), výroba Mon Exclusif končí. V tuto chvíli se doprodávají zásoby. 

Edit 1.2.2017

Tou slibovanou megastar bude Angelina Jolie.

Edit 2.3.2017

MON GUERLAIN je tu, a je všude! :-)

Recenzi najdete zde: http://guerlinade.cz/2017/03/02/guerlain-mon-guerlain-recenze/

Mon Guerlain

 

 

Jeden komentář

  1. gasparovak@gmail.com' Katka napsal(a):

    Jejda, Mon Exclusif končí?? To mi je veľmi ľúto, veľmi si ma získala… 

    Je ešte niekde? 

    21.1.2017

Komentáře jsou uzavřeny.